Ritsning

Ritsning ett liknande resultat och egenskaper som nålpräglingen med en näst intill tyst märkning på hårda material. Vi är auktoriserad återförsäljare för Telesis. Här är det viktigt att ha en robust fixtur som håller biten på plats då starka servomotorer ristar in text, logotyp eller 2D kod. Amerikanska armén ligger bakom många av kraven som Telesis har på sina märkare och därför är alla produkter mycket robusta och driftsäkra.

TeleScribe® märkare från Telesis Technologies är det självklara valet när märkning med låg ljudnivå krävs. Det kallas ibland för "rista" eller rits-märkning. Rits märkning är en etablerad standard för VIN-märkning och andra tillämpningar där bullret av en standard dot nålpräglare är ett bekymmer.
Telesis är världsledande inom permanent märkning och ingenjörerna har skapat TeleScribe® märksystem för att tillgodose de höga mekaniska påkänningarna och samtidigt optimal läsbarhet av den märkta delen. Alla TeleScribe® system använder högkvalitativa skenstyrningar och lager för att säkerställa exakt och läsbar märkning.

Ritsmaskiner

Ritsmaskiner