Lasermärkning

Lasermärkning även kallad lasergravyr är en tyst, snabb och permanent industriell märkmetod. Vi är auktoriserad återförsäljare för Telesis. Vi har de flesta tekniker av lasersystem vilket innebär att vi kan välja rätt lasermaskin för just din applikation. Lasermärkning på stål, plast, metall, trä, papper, läder, gummi, tyg m m. Vi har även marknadens enda märklaser med två strålar samtidigt, som möjliggör samtidig lasermärkning på två olika punkter. Vi har också lasermärkhuvud med autofokuserad lins, som innebär att den klarar att märka på detaljer med flera höjdskillnader på upp till 80 mm.

Lasermärkning / lasergravyr / laseretsning

Lasermärkning från marknadsledande Telesis som inte bara är känd för innovation och markadsledande i lasermärkning utan även för kundanpassningar. De var en av de första att tillämpa fiberlasrar för märk-applikationer och vi kan nu erbjuda ett brett utbud av lasersystem för märkning. Telesis har väl konstruerade lasermärkningslösningar och vi ger dig självförtroende att du har de bästa. Telesis har flera fördelar för lasermärkning med många års erfarenhet av applikationer för industriell märkning. Många företag kan tillverka en kapabel laser, men det ska även fungera i den verkliga världen. elesis har spenderat årtionden med Pinstamp® nålpräglare med märklösningar för fordons-, flyg- och andra krävande industrier. Denna bakgrund säkerställer att våra system är tåliga nog att tåla fientliga miljöer. Telesis system för lasermärkning fungerar inte bara i labbet, de arbetar tillförlitligt dag efter dag på produktionslinjer.

Brett utbud av lasermärkare för lasermärkning

Telesis erbjuder ett brett utbud av lasermärknings lösningar genom att arbeta med alla större lasermärktekniker, Ytterbium (fiber), Vanadate, Yag, CO2 ,Grönlaser och UV. Vi kan uppfylla dina specifika märkbehov. Vi behöver inte tvinga dig att anpassa dig till en fördefinierad lösning baserad på ett begränsat sortiment.

Våglängd

Lasermärkning Våglängd