Om oss

Lundberg Märksystem

Lundberg Märksystem AB grundades 1992. Vi har specialiserat oss på märkning och spårbarhet. Många av våra system lämpar sig väl att integreras i en produktionslinje eller som en helt fristående arbetsstation. Vi har ett av Sveriges bredaste sortiment av märklösningar. Vi är auktoriserad återförsäljare av Telesis 

  • Top kvalitets produkter
  • God kundservice
  • 30-dagars faktura

Vårt Kontor

Våra butiker

Vi håller till vid Botvid Business Center

Besök oss på Fågelviksvägen i Norsborg, Stockholm! Ring oss eller skicka in dina märkprover så får du ett resultat hur det kan se ut helt kostnadsfritt.

Referenser

-skall uppdateras-

Kund

-watch this space-

Kund

Våra märkmetoder

Lundberg Märksystem AB

Telesis Nålpräglare – Vi är auktoriserad återförsäljare av Telesis som bland annat har världens snabbaste nålpräglare, med 32 tecken på 1,5 sekunder! Patenterad Floating Pin teknologi gör att ojämnheter på 6 mm under en märkning inte är några problem. Idealisk för att märka text, logotyp och 2D kod på hårda och mjuka metaller. Klarar även märkning på djupet för läsbarhet efter ytbehandling eller målning.

Telesis Rits - Liknande resultat och egenskaper som nålpräglingen. Med näst intill tyst märkning på hårda material. Här är det även viktigt att ha en robust fixtur som håller biten på plats då starka servomotorer ristar in text, logotyp eller 2D kod. Amerikanska armén ligger bakom många av kraven som Telesis har på sina märkare, därför är alla Telsis produkter mycket robusta och driftsäkra.

Telesis Laser - Tyst och snabb och bestående märkning. Vi har de flesta tekniker av Lasersystem vilket gör att vi kan välja rätt maskin för just din applikation. Märkning på plast, metall, trä, papper, läder, gummi, tyg m fl. Vi har även marknadens enda laser med två strålar samtidigt, som möjliggör samtidig märkning på två olika punkter. Vi har också marknadens enda laser med autofokuserad lins, det innebär att märkningpå detaljer med flera höjdskillnader på upp till 80 mm inte är några problem.

Etsning - Elektrolytetsning för märkning på i stort sett alla elektriskt ledande metaller. Produkten kan vara härdad, ånganlöpt, polerad, förnicklad, kromad, liten, stor, platt, rund, konvex eller konkav. Idealisk för statisk märkning av till exempel logotyp eller annan estetisk märkning. En prisvärd märkning med liknande resultat, men inte lika flexibel som lasermärkningen.

Slagkolvar – En svensk uppfinning. Luftdrivna slagkolvar som är avsedda för prägling/montering där slag kan utnyttjas. Montera en stämpel på slagkolven med en text eller logotyp och slå in det i materialet. Slagkolven kan även användas som en pneumatisk hammare, montera exempelvis en gummiklubba eller kil och du har nu ett mycket säkert och ergonomiskt slagverktyg. I många fall kan du ersätta hammare och stämpel med detta enhands verktyg.

Märkpennor - Vår mest portabla lösning. Märkpennor används för att skriva direkt på olika material. Färgen fäster på grova, smutsiga, feta och rostiga ytor och sitter även kvar efter regn och olika kemikalieangrepp.